UFC 104

oktober 17, 2009

Efter en ganska lång väntan är det snart dags för UFC 104. Här kan ni läsa om våra tips på de bästa oddsen och spelen på UFC 104. Även om man inte väntar sig så mycket från main event så finns det flera andra fighter som kan bli riktigt bra. Här kommer våra predictions med odds.

Cain Velasquez mot Ben Rothwell

Cain Velasquez har sett oslagbar ut men nu ställs han mot sin största utmaning hitintills. Ben Rothwell gör sin UFC debut men är ingen gröngöling direkt. Rothwell har mycket erfarenhet och det kan bli avgörande här. Klarar han bara försvara sig mot Cains groundgame så vinner han. Oddset lockar på Big Ben och jag tror att denna match kan bli UFC 104 fight of the night.

Joe Stevenson mot Spencer Fisher

Detta blir en fight mellan två veteraner. Joe Stevenson är en bättre brottare än Spencer Fisher och aningen starkare. Fisher är bättre på benen så det blir en typisk match där den som kan ta tag i matchen vinner. Blir det stående så vinner Fisher och får Joe Stevenson ner det till marken så vinner han.

Yushin Okami mot Chael Sonnen

Okami är kanske mest känd för att ha vunnit på Anderson Silva. Sättet han vann på är inte riktigt lika imponerande. Anderson Silva blev diskvalificerad för en olaglig spark. Okami har inte varit uppe i ringen på 1 år nu och borde vara ganska rostig. Okami är en betydligt bättre striker än Sonnen men Sonnen har fördelen på marken.

Jag är riktigt förvånad av att se så här bra odds på Chael Sonnen. Spelbolagen sätter Okami som storfavorit och det håller jag inte alls med om. Jag tror det blir en mycket jämn match som Sonnen mycket väl kan vinna. Unibet bjuder på 3 gånger pengarna på Sonnen och det kan man inte motstå.

En annan intressant match i UFC 104 är så klart Lyoto Machida mot Mauricio Rua. Jag har valt att inte spela på denna då oddsen inte riktigt lockar. Jag håller med om att Lyoto är favorit men inte riktigt så stor favorit som spelbolagen tycker. Machida ser nästan oövervinnlig ut och jag vill se honom mot Rua innan jag vågar spela varken på eller mot honom.

Här har ni hela fightcard för UFC 104

Datum: lördag – 24:e oktober, 2009
Tid: 7pm PT/10 pm ET/2am GMT (PPV)
Plats: Staples Center in Los Angeles, California- U.S.A

  Main Card:

 • Champ Lyoto Machida vs. Mauricio “Shogun” Rua (för lätt tungviktstiteln)
 • Ben Rothwell vs. Cain Velasquez
 • Josh Neer vs. Gleison Tibau
 • Spencer Fisher vs. Joe Stevenson
 • Anthony Johnson vs. Yoshiyuki Yoshida
  Preliminary Card:

 • Patrick Barry vs. Antoni Hardonk
 • Yushin Okami vs. Chael Sonnen
 • Rob Kimmons vs. Jorge Rivera
 • Ryan Bader vs. Eric Schafer
 • Razak Al-Hassan vs. Kyle Kingsbury
 • Chase Gormley vs. Stefan Struve

Det kan bli en bra gala och vi ser så klart mest fram emot att se draken Machida igen. För att värma upp lite inför UFC 104 så kommer här UFC 104 Inside Information.


Bookmark and Share

Kommentarer:

Har du någonting att säga?