UFC 105

november 7, 2009

UFC 105 nalkas och det är dags att presentera lite spel och odds. Main event är en lite halvtråkig Randy Couture mot Brandon Vera. En fight där man kan tänka sig att förloraren har gjort sitt i UFC. En betydligt mer spännande sak är att svenska Alexander ”The Mauler” Gustafsson gör sin UFC debut. Alexander Gustafsson har 8-0 i statistik och även om det bara är från lite mindre events så känns det stabilt. Alexander är en shootfighter som inte backar i första taget. I UFC finns det inga enkla matcher och han ställs mot Jared Hamman (11-1). Det blir en mycket oviss match och oddset på både Alexander och Jared pendlar runt 2.00.

Mike Swick vs Dan Hardy

Mike Swick ställs emot Dan Hardy i UFC 105 och detta tycker jag borde vara main event och kan även bli fight of the night. Mike Swick har imponerat väldigt de senaste matcherna och har vunnit fyra i rad i UFC nu. Jag tror att det blir en femte seger för Mike Swick i UFC 105.

Ross Pearson mot Aron Riley

Detta blir garanterat en match på marken då båda är väldigt bekväma med det. Det kommer att bli en lång, teknisk och utdragen fight som garanterat slutar med ett unanimous decision. Som tittare blir den nog inte så underhållande men som spelare så tycker jag att det är ett bra spel att prova

Alexander Gustafsson mot Jared Hamman

Vad kan jag säga, den här matchen spelar jag inte med hjärnan. Den kan gå hur som helst och de är väldigt jämt matchade. Jag hoppas så klart på Alexander och tror att han har en god chans. Att spela en liten slant på Alexander Gustafsson till över 2.00 i odds känns lockande och även om jag spelar med hjärtat.

Ska ni spela på UFC 105 så kan vi rekommendera er att titta på vår sportsbetting bonus lista för maximal bonus om ni öppnar ett nytt konto.

UFC 105 Fightcard

När: Lördagen den 14:e november
Var: Manchester Evening News Arena, Manchester, England

  • Randy Couture vs. Brandon Vera
  • Michael Bisping vs. Denis Kang
  • Mike Swick vs. Dan Hardy
  • Aaron Riley vs. Ross Pearson
  • Paul Taylor vs. John Hathaway
  • Matt Riddle vs. Nick Osipczak
  • Alexander Gustafsson vs. Jared Hamman
  • Paul Kelly vs. Dennis Siver
  • Terry Etim vs. Shannon Gugerty

Glöm inte att värma upp med UFC 105 promo video.


Bookmark and Share

Kommentarer:

Har du någonting att säga?