UFC 111

februari 27, 2010

Nästa gala på tur är UFC 111 och här går vi igenom intressanta matcher och odds. UFC 111 är fullspäckad av stora namn. Två titelmatcher går av stapel och man kan väl säga att vi får valuta för den långa väntan mellan UFC 110 och UFC 111. S.t-Pierre försvarar sitt bälte mot Dan Hardy i Main eventen. Jag kan inte se att Dan Hardy har något som helst att sätta emot och S.t-Pierre tar en enkel seger utan att ens bli svettig.

Mer intressant blir det istället när Shane Carwin utmanar Frank Mir för interim heavyweight titlen. Galet intressant match som kan bli den bästa och mest omtalade matchen under 2010. Jag är redan riktigt spänd på att sen den och både Carwin och Mir är riktigt roliga att titta på. Här kan vad som helst hända och att spela på den matchen är verkligen att gambla. Vi jämför odds på UFC 111 här nedan och uppdaterar sidan regelbundet.

UFC 111 Odds


Nu börjar det närma sig snabbt och jag har aldrig sett så stor skillnad på oddsen som mellan Dan Hardy och Georges St-Pierre. Hela 7.35 i odds på Dan Hardy är nog det högsta jag sett i UFC och man börjar undra om han verkligen är så stor underdog. I UFC kan som sagt alla få in en lyckoträff och vinna men klart att St-Pierre ser sanslöst stark ut. Annars är det intressant att spela på Shane Carwin när man faktiskt kan få mer än dubbla pengar på honom. Klart att Frank Mir är favoriten men vilken kraft Shane har i sina dasslock till nävar. Shane har vunnit alla sina matcher (11 stycken) på knock out, och det måste jag säga är helt sanslöst. UFC 111 ser ut att bli årets gala och det börjar reda nu bli riktigt spännande.

Svårt att spela eftersom jag håller på Frank Mir men jag vill spela på Shane. Tror jag lägger mina spel på Shane Carwin och Thiago Alves och som en joker lägger jag en liten slant på Dan Hardy till 7.35 i odds (kill me).

UFC 111 Fight Card

Gala: UFC 111
Datum: 27:e mars, 2010
Plats: Newark, New Jersey, USA
Arena: Prudential Center

UFC Welterweight Championship

  • Georges St. Pierre vs. Dan Hardy

Interim UFC Heavyweight Championship

  • Frank Mir vs. Shane Carwin
  • Jon Fitch vs. Thiago Alves
  • Ricardo Almeida vs. Matt Brown
  • Jake Ellenberger vs. Ben Saunders
  • Jim Miller vs. Mark Bocek
  • Nate Diaz vs. Rory Markham
  • Rousimar Palhares vs. Tomasz Drwal
  • Kurt Pellegrino vs. Fabricio Camoes
  • Matt Riddle vs. Ricardo Funch

Är det någon match ni inte hittar hos spelbolagen ovan så finns alla matcher på Betfair (även på underkortet).

En annan nyhet för UFC 111 är att det kommer att sändas på över 300 olika biografer runt om i USA i HD. Detta tror jag kommer att bli riktigt bra då det är betydligt roligare att titta på UFC tillsammans. Tänk att gå ett stort gäng till bion och ta med sig lite öl och snacks och titta UFC på storbild i HD och maffigt ljud. Det blir nästan bättre än att vara live eftersom det är svårt att se live om man inte har riktigt bra platser.

Nedräkningen har börjat och UFC 111 kommer att bli riktigt bra! Se till att hitta bra spel och odds i god tid så ni kan njuta av galan.


Bookmark and Share

Kommentarer:

Har du någonting att säga?