UFC 90 Odds – Silva mot Cote

oktober 20, 2008

UFC 90 går av stapeln redan nu på lördag den 25 oktober (00:00) i Allstate Arena, Rosemont, Illinois. Den just nu bästa fightern om man går efter ”skicklighet per kilo” Anderson ”The Spider” Silva (22-4) ska försvara sitt UFC mellanviktsbälte mot den Fransk-Kanadensiska Patrick ”The Predator” Cote (14-4). Det lilla som talar för Cote är hans enorma styrka och brutala knockout kraft. Personligen tror jag Silva tar fighten till marken och vinner med en submission i första ronden. Det är alltid lika roligt att titta på Silva och denna fighten får man inte missa.

En annan intressant match i UFC 90 är Josh ”KOs” Koscheck (13-2) som möter Thiago ”Pitbull” Alves. Thiago Alves var den som nyligen knocka Matt Hughes, så detta blir ett tufft möte.

Här kommer bästa oddsen som de ser ut just nu. Alla odds kommer att uppdateras fram tills att det börjar.

Anderson Silva   – 1.13
Patrick Cote        – 6.25

Josh Koscheck  –1.54
Thiago Alves       –2.35

Leites, T               – 1.18
Mcfedries, D        – 4.20

Sherk, S               – 1.36
Griffin, T               – 2.85

Clementi, R         – 2.70
Maynard, G          – 1.40

Det kommer att bli en intressant match mellan Anderson Silva och Patrick Cote. Tyvärr tror jag inte att Cote kommer att ha en chans men man kan alltid hoppas att han bjuder upp till dans. Anderson Silva ser ut att vara bättre på alla plan och kommer därför att kunna dominera matchen och ta den precis dit han vill. På lördag får vi se vem som vinner och vi hoppas så klart på en bra och spännande match.


Bookmark and Share

Kommentarer:

Har du någonting att säga?