UFC 95 Odds

februari 5, 2009

Den 21:e februari är det dags för UFC 95 i London, England (The O2 Arena). Här kommer vi att löpande uppdatera odds och fight card för UFC 95. Huvud eventen är en match mellan föredetta vinnare i 2 olika säsonger av The Ultimate Fighter (TUF). Diego Sanchez (19-2) tar sig an Joe Stevenson (29-9).

Andra intressant matcher hittar vi i mellanvikten. Nate Marquardt ska möta Wilson Gouveia och Brazilian jiu-jitsu champen Demian Maia ska möta Chael Sonnen. Detta kan bli två riktigt bra fighter. För oss Svenskar så finns det så klart ytterliggare en match som vi måste hålla ögonen på. Per Eklund gör sin tredje UFC match och ställs mot David Baron som han har besegrat en gång innan. Jag tror att Per kommer att ta hem det även denna gången.


  • Terry Etim v Justin Buchholz
  • Junior Dos Santos v Stefan Struve
  • Per Eklund v David Baron
  • Paul Kelly v Troy Mandaloniz
  • Junior dos Santos v Stefan Struve

Som ni ser så finns det en del bra odds att spela på. Joe Stevenson till 3 i odds känns lite lockande. Jag kommer att avvakta lite och se hur det utvecklas. Denna sida kommer att uppdateras fram till UFC 95 börjar. Lämna gärna en kommentar med era spelförslag. Tänk på att ni kan se UFC 95 gratis och live på Tv4 Anytime.


Bookmark and Share

Kommentarer:

Har du någonting att säga?