UFC 98

april 25, 2009

Efter en ganska tråkig gala (UFC 97) så ser vi nu fram emot UFC 98 istället. Denna sida kommer vi att hålla uppdaterad fram till UFC 98 börjar med betting odds och fight card. Den 23:e Maj 2009 är det dags för UFC 98 där ett bälte står på spel. Rashad Evans som senast tog bältet från Forest Griffin ska för första gången försvara sin titel. Han ställs mot den kontroversielle fightern Lyoto Machida. Lyoto här ännu inte förlorat en match och har en helt unik stil där han kör någon slags ”hit and run” taktik. Många tycker att det är en tråkig stil men ack så effektiv. Vinnaren mellan Lyoto och Rashad kommer med all säkerhet ställas mot Quinton ”Rampage” Jackson. Det kommer att bli mycket intressant att spela på UFC 98 och jag har ett flertal bets planerade.

UFC 98 Betting Odds och Fight Card

Datum: Lördag, den 23:e Maj, 2009
Plats: MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada
TV: Live PPV klockan 04:00 svensk tid.

Preliminary Card
Brock Larson (26-2) vs. Chris Wilson (13-5-1)
Houston Alexander (8-4-1) vs. Andre Gusmao (5-1)
Phillipe Nover (5-1-1) vs. Kyle Bradley (13-6-1)
Dave Kaplan (2-2) vs. George Roop (8-4)
Pat Barry (4-0) vs. Tim Hague (?)
Yoshiyuki Yoshida (10-3) vs. Brandon Wolff (7-3)

UFC 98 har ändrats ett flertal gånger men nu verkar det mesta vara fastställt. Jag hittar ett flertal intressanta betting odds men jag väntar lite att lägga mina spel. Jag tror att Lyoto kommer att besegra en självsäker Rashad och att Matt Highes erfarenhet och dedikation kommer att vara avgörande när han ställs mot Matt Serra. Dan Miller ser jag som just det bästa spelet där jag tror att han kan vinna som en stor underdog. Under tiden ni väntar med era bet på UFC 98 så kan ni värma upp med en trailer på UFC 98 här nedan.

Hoppas ni är laddade inför UFC 98 för det är jag! Därefter är det dags för UFC 99 vilket vi kommer att se live. Jag hoppas att många svenskar åker ner för att stöda MMA och få möjligheten att se en UFC gala live. Lycka till med era bet på UFC 98!


Bookmark and Share

Kommentarer:

Har du någonting att säga?