UFC 99

maj 27, 2009

Då är det snart dags för något som vi väntat länge på, UFC 99. Här kommer ni att kunna hitta de bästa möjliga oddsen för UFC 99 samt ett alltid uppdaterat fight card.

På lördagen den 13 juni, 2009 så drar UFC 99 igång i Tyskland (Köln). Hela MMAbetting.com redaktionen kommer så klart att vara på plats nere i Tyskland och vi hoppas att träffa många av er där. Vi bor på Leonardo hotell och har ni inga planer efter galan så får ni gärna höra av er här så kan vi synka in något. Vad sägs om att efterfesta med Crocop eller att snacka skit med Team Wolflair? Det är tyvärr inget vi kan lova men man vet ju aldrig :)

Main event är mellan två gamla MMA stjärnor, Rich ”Ace” Franklin (26-4) möter Wanderlei ”The Axe Murderer” Silva (32-9-1). Båda har haft ett bälte i sin karriär. Franklin har haft UFC mellanvikt bältet och Silva har haft sitt i Pride mellanvikt. Jag tror och hoppas att detta blir en riktigt bra main event där båda ger allt.

En annan match i UFC 99 som nästan är mer intressant än main event är Cain Velasquez (5-0) som ska möta Cheick Kongo (14-4-1). Det blir intressant att se Cain ställas mot lite tuffare motstånd.

UFC 99 Fight Card och Odds

Event: UFC 99, The Comeback
Datum: 13:e juni, 2009
Plats: Lanxess Arena i Köln, Tyskland
Sänds på: Måste ses live

Preliminary Card
Terry Etim vs. Justin Buchholz
Dennis Silver vs. Dale Hartt
Paul Taylor vs. Peter Sobotta
Paul Kelly vs. Rolando Delgado
Dennis Stojnic vs. Stefan Struve
John Hathaway vs. Rick Story

Oddsen på UFC 99 kommer att uppdateras allt eftersom. Många spelbolag har inte ens uppdaterat med Kongo eller Crocop. Jag kommer att posta spelförslag här när det närmar sig och ni får gärna lämna en kommentar med egna spelförslag. Nu hoppas vi bara att detta fight card håller då jag tycker att det har förändrats till det bättre den senaste tiden. Nedräkningen har börjat och snart är det dags min första live UFC gala. Hoppas att ni tar detta tillfälle och åker ner till Köln.


Bookmark and Share

Kommentarer:

Har du någonting att säga?