UFC Fight Night 50

september 3, 2014

Redan på fredag den 5 september 2014 så är det dags för UFC Fight Night 50 där Gegard Mousassi ska möta Ronaldo Souza i main event. Det är kanske inte årets mest spännande match och hela kortet är fyllt med fighters som behöver bevisa att de har i UFC att göra.

Gegard Mousasi fick sin efterlängtade match mot Lyoto Machida i början av året och en chans att få vara med i toppen men han blev utklassad i fem ronder. Därefter fick han en match mot Mark Munoz som han vann ganska lätt och nu är det dags för Ronaldo Souza. Det är en Ronaldo Souza som har kört över sitt motstånd den senaste tiden och vann senast mot Francis Carmont. Detta kan bli en jämn match men en hel del talar för Ronaldo Souza som har sett allmänt bättre ut den senaste tiden.

Spelbolagen tror på Souza och ger honom bara 1.33 i odds medan Gegard Mousassi ligger på höga 3.50.

UFC Fight Night 50 odds


Det finns faktiskt flera andra intressanta matcher att hålla koll på. Joe Lauzon ska möta Michael Chiesa och detta kan nog bli kvällens match. Det är två ganska jämna fighters som båda kan bjuda på överraskande saker och en otrolig kondition. Joe Lauzon har ett odds på 2.15 just nu och Chiesa ligger på 1.75. Jag tror att Chiesa tar det på en submission men det lär inte bli enkelt.

Matt Mitrione mot Derrick Lewis blir en annan intressant match i UFC Fight Night 50. Både herrarna slår som tåget och gillar att brawla. Det finns troligen en lite fördel för Derrick Lewis som kan ta ner det på marken och troligen dominera där. Därför är han också lite favorit till 1.65 i odds medan Mitrione ger 2.35.

En annan fighter som inte riktigt levde upp till sitt namn i UFC är Alistair Overeem. Han ska här få möta Ben Rothwell och det bör bli en enkel match för Overeem. Det känns som att UFC ger honom den för att ska komma tillbaka i sadeln. Oddset är så pass dåligt att det inte är intressant för ett spel.

Jag väljer att spela Ronaldo Souza och Michael Chiesa. Det ger nästan dubbla pengarna så det fårräcka för denna gala.

Hoppas ni börjar hämta er efter sommaruppehållet och nu väntar en intressant höst. UFC Sweden ser också ut att bli en intressant gala och vi kommer självklart att finnas på plats nere på golvet.

FightCard

Gala: UFC Fight Night 50: ”Mousassi vs. Souza”
Tid: Fredag 5 september 2014
Plats: Ledyard, Connecticut, USA
Arena: Foxwoods Resort Casino

Huvudkort

  • Ronaldo Souza vs. Gegard Mousasi
  • Alistair Overeem vs. Ben Rothwell
  • Derrick Lewis vs. Matt Mitrione
  • Michael Chiesa vs. Joe Lauzon
  • Nik Lentz vs. Charles Oliveira
  • John Moraga vs. Justin Scoggins

Preliminary card

  • Rodrigo Damm vs. Al Iaquinta
  • Chris Camozzi vs. Rafael Natal
  • Chris Beal vs. Tateki Matsuda
  • Chas Skelly vs. Sean Soriano

Bookmark and Share

Kommentarer:

Har du någonting att säga?