UFC Fight Night 55 – Rockhold vs Bisping

november 3, 2014

Vi har haft en liten paus eftersom det varit lite lugnt ett tag men nu är vi tillbaka med UFC Fight Night 55 – Rockhold vs Bisping den 8 november. Denna gala kommer att hållas i Sydney, Australien och därför finns det så klart ganska många Australiensiska fighters. UFC har haft lite problem den senaste tiden med skador och urvattnade galor och man får väl instämma där. För några år sedan så var det inte lika många galor men betydligt mer spännande matcher. Nu för tiden så räcker det med en skada för att hela galan ska tappa. Nu glömmer vi det och gör det bästa av UFC Fight Night 55 som faktiskt har några riktigt intressanta matcher.

Luke Rockhold mot Michael Bisping är så klart i fokus och det är en match som Luke ska kunna ta ganska enkelt. Luke körde över sitt motstånd fram till dess att han mötte Vitor Belfort under förra året. Där åkte han på en förlust och en KO. Han har sedan gått två matcher under 2014 som han har vunnit och avslutat båda två. Luke ser som sagt bra ut och Micharl Bisping börjar närma sig slutet på sin karriär. Luke ger bara ett odds på 1.25 ungefär medan Bisping ger ett odds på över 4 i odds.

UFC Fight Night 55 odds


Sen har vi Al Iaquinta som länge velat få en högprofilerad match. Nu ställs han mot Ross Pearson och får en chans att visa vad han går för. Det lär bli en riktigt spännande match och spelbolagen har Ross Pearson som favorit till 1.55 i odds ungefär medan Al Iaquinta ger 2.50 ungefär. Ross PEarson bör kunna ta hem detta men det blir absolut inte enkelt. Jag tror detta blir ”Fight of the Night” så det kan också vara intressant att spela på.

Sen har vi Clint Hester som nog många känner igen från TUF 2013 där han var med i Jon Jones lag. I UFC Fight Night 55 så möter han Robert Whittaker som var med i TUF 2012 men som har haft det lite knackigt den senaste tiden. Whittaker har 2 förluster och en vinst på de tre senaste matcherna och det kan ligga honom i fatet här. Vi hittar ett ganska intressant odds på 1.55 om man spelar på Clint och det känns spelvärt just nu.

UFC Fight Night 55 FightCard

Gala: UFC Fight Night 55: ”Rockhold vs. Bisping”
Tid: Lördagen den 8:e november 2014
Plats: Sydney, New South Wales, Australia
Arena:
Allphones Arena

Huvudkort

 • Luke Rockhold vs. Michael Bisping
 • Al Iaquinta vs. Ross Pearson
 • Clint Hester vs. Robert Whittaker
 • Walt Harris vs. Soa Palelei

Preliminary card

 • Jake Matthews vs. Vagner Rocha
 • Guto Inocente vs. Anthony Perosh
 • Sam Alvey vs. Dylan Andrews
 • Louis Smolka vs. Richie Vaculik
 • Chris Clements vs. Vik Grujic
 • Daniel Kelly vs. Luke Zachrich
 • Marcus Brimage vs. Jumabieke Tuerxun

Så ser UFC Fight Night 55 ut än så länge. Nästa lördag så är det dags för UFC 180 där Fabricio Werdum ska möta Mark Hunt. Vi återkommer med mer information om det när det närmar sig. Denna gala känns inte helt lätt att spela på och det finns inga självklara spel men en dubbel på Luke och Ross kan vara intressant.


Bookmark and Share

Kommentarer:

Har du någonting att säga?