UFC on FX 2

mars 1, 2012

Lördagen den 3 mars är det dags för UFC on FX 2. Vi har en ganska intressant main event mellan vår käre danska Martin Kampmann och Thiago Alves. Spelbolagen ser detta som en ganska jämn match och ger Kampmann ett odds på runt 2.10 medan Alves ligger på 1.70.

UFC on FX 2 är UFCs 200:e gala och det har gått väldigt snabbt. Nästa gala är som ni säkert vet Sveriges första UFC-gala (UFC on Fuel TV 2).

Det intressanta i UFC on FX 2 är premiären av UFC Flyweight. Vi har två matcher i denna nya viktklass som sträcker sig upp till 57 kilo. Vad vi kan förvänta oss här är svårt att säga men det brukar bli mer tekniskt och snabbt desto lättare vikt. Sen tycker jag även att det blir fler decisions och mindre knockouts men det kan helt klart bli underhållande matcher. Två nykomlingar i denna nya viktklass är Demetrious Johnsons som ska möta Ian McCall. McCall är nästan en veteran med 11-2 i record. Demetrious Johnson har vi sett i UFC förut men nu ska han möta nykomlingen och visa hur det är i UFC. Han är storfavorit mot McCall med ett odds på runt 1.30.

UFC on FX 2 odds

Thiago AlvesN/A1.701.671.741.701.721.651.68N/A
Martin KampmannN/A2.122.152.002.072.102.152.08N/A
Demetrious Johnson1.251.251.281.221.251.281.231.251.25
Ian Mccall3.653.503.503.853.703.753.853.653.47
Joseph Benavidez1.101.101.111.081.101.101.091.091.06
Yasuhiro Urushitani6.006.006.006.506.257.006.506.356.65
Costantinos PhilippouN/A1.892.05N/A2.001.90N/A1.981.95
Court McgeeN/A1.901.75N/A1.741.90N/A1.751.76
James Te HunaN/AN/A1.28N/A1.25N/AN/AN/A1.27
Aaron RosaN/AN/A3.50N/A3.65N/AN/AN/A3.33
Anthony PeroshN/AN/A2.15N/AN/AN/AN/AN/A2.02
Nick PennerN/AN/A1.67N/AN/AN/AN/AN/A1.68

UFC on FX 2 Fight Card

Gala: UFC Sydney Alves vs. Kampmann
Tid: 3 mars, 2012
(sänds den 2 mars pga tidsskillnad)
Arena: Allphones Arena
Plats: Sydney, Australia

Main Card (on FX):-Thiago Alves (19-8; #8 Welterweight) vs. Martin Kampmann (18-5)
-Joseph Benavidez (15-2) vs. Yasuhiro Urushitani (19-4-6) (semifinal)
-Demetrious Johnson (14-2) vs. Ian McCall (11-2) (semifinal)
-Court McGee (14-1) vs. Costa Philippou (9-2)

Preliminary Bouts (on Fuel TV):-James Te Huna (13-5) vs. Aaron Rosa (17-4)
-Anthony Perosh (12-6) vs. Nick Penner (11-1)
-Cole Miller (18-5) vs. Steven Siler (19-9)
-Kyle Noke (19-5-1) vs. Andrew Craig (6-0)
-T.J. Waldburger (14-6) vs. Jake Hecht (11-2)
-Mackens Semerzier (6-3) vs. Daniel Pineda (16-7)

Preliminary Bouts (on Facebook):-Oli Thompson (9-2) vs. Shawn Jordan (12-3)

Tider
UFC on FX 2 Start Times (on March 2 in the U.S.):
Prelims on Facebook: 5:30 p.m. ET/2:30 p.m. PT (Live)
Prelims on Fuel TV: 6 p.m. ET/3 p.m. PT (Live)
Main Card on FX: 9 p.m. ET/6 p.m. PT (Live)


Bookmark and Share

Kommentarer:

Har du någonting att säga?