UFC on Versus 1

februari 22, 2010

UFC on Versus är det nya namnet för UFC Fight Night. UFC on Versus 1 går av stapeln den 21:e mars och veckan efter är det dags för UFC 111. Trots detta ska man inte underskatta UFC on Versus då dem har lyckats få ihop ett ganska intressant kort. Main eventen går mellan Brandon Vera och Jon Jones. I mitt tycke så hade den main eventen faktiskt platsat på de flesta UFC galor. Andra intressanta matcher denna afton är Gabriel Gonzaga mot Junior Dos Santos och Cheick Kongo mot Paul Buentello.

Jag hoppas att ni ser det genomgående temat i UFC on Versus 1? Det är många bra fighters med förluster som behöver visa att dem fortfarande platsar i UFC. Finns det några spelbara odds inför denna gala?

UFC on Versus 1 Odds

Mer odds och bättre analys kommer när galan närmar sig. Än så länge känns det som en dubbel med Jon Jones och Cheick Kongo. Lite tråkiga odds men det får man ta när det är så stor klasskillnad.

UFC on Versus 1 Fight Card

Gala: UFC on Versus 1: Vera vs. Jones
Datum: 21:e mars, 2010
Plats: Broomfield, Colorado
Arena: Odeum Colorado

MAIN CARD

-Brandon Vera vs. Jon Jones
-Junior dos Santos vs. Gabriel Gonzaga
-Cheick Kongo vs. Paul Buentello
-John Howard vs. Daniel Roberts*

PRELIMINARY CARD

-James Irvin vs. Alessio Sakara
-Spencer Fisher vs. Duane “Bang” Ludwig
-Shannon Gugerty vs. Clay Guida
-Eliot Marshall vs. Vladimir Matyushenko
-Chase Gormley vs. Brendan Schaub
-Rob Kimmons vs. Mike Pierce
-Jason Brilz vs. Eric Schafer

I väntant på UFC on Versus 1 så kan ni titta på lite på ”the best of Jon Jones”. Detta är verkligen en rising star som kan gå hur långt som helst.


Bookmark and Share

Kommentarer:

Har du någonting att säga?